Kernwaarden


Hieronder staan onze kernwaarden, onze drijfveren. Hier staan we voor en daar zijn we trots op!

Betrouwbaar

Vertrouwen is de basis van iedere samenwerking. Zo zien wij dat. We doen dan ook alles om dat vertrouwen te verdienen en te behouden. We komen onze afspraken na en gaan zo efficiënt mogelijk met het vastgoed en budget van onze opdrachtgevers om. Daarbij kijken we naar lange termijn duurzaam onderhoud en energiebesparing.

Duurzaam

Duurzaamheid is het uitgangspunt in al onze keuzes. Steeds vragen we ons af: hoe kunnen we met goed en slim onderhoud toekomstig onderhoud minimaliseren, grondstoffen besparen en woningen energiezuiniger maken? Dankzij duurzame keuzes in vastgoedonderhoud dragen we bij aan de natuur, het milieu én aan blije mensen die genieten van een comfortabele, energiezuinige woning.

Klantgericht

Voor onze opdrachtgevers zijn we de gedreven externe collega die het vastgoed zo goed en efficiënt mogelijk onderhoudt alsof het onze eigen woningen zijn. Voor bewoners zijn we de vriendelijke specialist die naar hen luistert en hun woning goed onderhoudt, energiezuinig maakt en daarbij oog heeft voor minimale overlast.  

Ontwikkeling

Goed is de vijand van geweldig en wij gaan voor geweldig. Het kan altijd beter, vinden wij. Beter voor de klant, beter voor het milieu en beter voor onszelf. Vanuit dat uitgangspunt streven we continu naar ontwikkeling, omarmen we nieuwe (duurzame) technieken en voeren we verbeteringen door in onze bedrijfsprocessen en software.

Samenwerken

Door slim samen te werken met alle betrokken partijen, kunnen we de meeste waarde toevoegen voor onze klanten. Dit gedachtegoed zit in ons DNA. Met corporaties en externe partners stemmen we werkzaamheden goed af en realiseren we comfortabele, duurzame woningen. Ook intern pakt iedereen binnen De Schrijver Vastgoedonderhoud zijn rol, maar doen we het samen, als team.