Uitgelicht

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De Schrijver Vastgoedonderhoud hecht veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en zet zoveel mogelijk stappen om daadwerkelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Duurzame onderhoudssystemen

Als Lamikon-systeemhouder werkt De Schrijver Vastgoedonderhoud met de meest duurzame onderhoudssystemen. De Lamikon LongLife-kozijnen en het Woodstone-systeem hebben zelfs het keurmerk: Dubokeur.

FSC®-certificering

Het FCS-certificaat ondersteunt de MVO-ambities van De Schrijver Vastgoedonderhoud. En het ondersteunt ook zeker de ambities van klanten die bewust voor FSC kiezen.

Betrokkenheid Het Vakcentrum Schilderen Zuid-West

De Schrijver Vastgoedonderhoud is actief betrokken bij Het Vakcentrum Schilderen Zuid-West, als aandeelhouder en bestuurslid. Bovendien zijn diverse leerlingen in opleiding bij De Schrijver Vastgoedonderhoud. Leerlingen gaan 1 dag per week naar school en zijn 4 dagen per week werkzaam voor De Schrijver Vastgoedonderhoud.

Proefprojecten lijnolieverf

De eerste proefprojecten met lijnolieverf van Rolsma zijn uitgevoerd. De eerste resultaten zijn zeer positief.

Efficiënt verwerken afval

De Schrijver Vastgoedonderhoud biedt het afval gescheiden aan. Op deze manier wordt het afval efficiënter verwerkt. Lege verfblikken worden afgevoerd als oud ijzer en glas wordt afgevoerd via Vlakglas Recycling Nederland.

Efficiënt en milieuvriendelijk vervoer

De Schrijver Vastgoedonderhoud kiest bewust voor een jong wagenpark. Dit scheelt in brandstofkosten en heeft een positieve bijdrage voor het milieu. Hierdoor beperken we de CO2 uitstoot. Bij de vestiging in Kloosterzande staat een laadpaal voor elektrisch vervoer.

Watergebruik toiletten

De toiletten van de vestiging in Kloosterzande worden gespoeld met regenwater.

Steun lokale verenigingen / stichtingen

De Schrijver Vastgoedonderhoud levert sponsorbijdragen aan lokale verenigingen en stichtingen, zoals voetbalvereniging SDO, tafeltennisvereniging Rond de Tafel en Carnavalsstichting Der Lamsoren.

Steun goede doelen

In 2012 deed Stefan de Schrijver mee aan 'Klimmen tegen MS'. Met als doel concreet iets te kunnen betekenen voor de ziekte MS. Een ziekte die een goede vriend treft. Bovendien gaf De Schrijver Vastgoedonderhoud ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum een gift aan Duchenne Parent Project. Neefje Brett van Stefan de Schrijver strijdt tegen deze spierziekte. In 2015, 2016 en 2018 fietste Stefan de Schrijver mee met de mountainbiketocht Duchenne Heroes.