Uitgelicht

Nieuwe collega: Conny - receptioniste

“Ze zeggen wel eens dat Zeeuws-Vlaanderen geen files kent, maar heb je die lange rij auto’s bij het Dow-terrein en het nieuwe Maintenance Value Park in Hoek wel eens gezien, zo rond een uurtje of vier, vijf iedere werkdag? Daar stond ik dus ook jarenlang aan te schuiven. Ik werkte bij Spie, waar ik eerst als receptioniste begon, maar uiteindelijk ook de financiële administratie, projectregistratie en nog veel meer taken ben gaan doen. Leuk werk, maar ik wilde eigenlijk toch liever wat dichter bij huis werken. 

Drie minuten fietsen

En daar was ineens de vacature bij De Schrijver. Ik zag ‘m op facebook voorbij komen en het viel me direct op dat de inhoud van het werk grotendeels overeenkwam met wat ik bij Spie deed. En minstens even mooi: De Schrijver zit in Kloosterzande, op 3 minuten fietsen van waar ik, samen met mijn man Erwin en dochter Femke, woon. 

Een goed gevoel

Ik kende al een paar medewerkers bij De Schrijver en ook tijdens de eerste kennismaking kreeg ik direct een goed gevoel bij het bedrijf en de mensen. Nu ik een tijdje bezig ben, merk ik dat het werk heel afwisselend is. Nog meer dan bij Spie. Mijn collega’s zijn superleuk, dus ik loop hier lekker mijn enthousiaste, vrolijke zelf te wezen. Mijn dochter zal dat misschien soms tegenspreken. Zij vindt me thuis best wel streng. Maar dat valt allemaal best mee hoor. Zeker als we samen gaan winkelen of op vakantie gaan. Dat vind ik erg leuk om te doen. En badmintonnen en wandelen trouwens, dat zijn ook hobby’s van me.

Maandag t/m donderdagochtend

Misschien tot binnenkort een keer? Ik ben iedere maandag t/m donderdagochtend aan de receptie van De Schrijver te vinden.”