Uitgelicht

De Schrijver zoekt afgestudeerd Bouwkunde-fanaat

Je bent nog maar pas afgestudeerd en nu de trotse bezitter van een hbo-diploma Bouwkunde. De wereld ligt aan je voeten. Maar wat nu? Waar kun je meteen in praktijk brengen wat je geleerd hebt en zelfs direct van grote toegevoegde waarde zijn voor je collega’s? Het antwoord is simpel: bij De Schrijver Vastgoedonderhoud.

De Schrijver Vastgoedonderhoud is volop in ontwikkeling op bouwkundig gebied en we zoeken een enthousiaste collega die ons gaat helpen hier nóg meer en sneller stappen in te zetten. De laatste jaren komen namelijk steeds meer bouwkundige werkzaamheden op ons pad. Waarom? Mede omdat we goede resultaten laten zien op het gebied van lange termijn onderhoudsplanningen en cyclisch werken. Met steeds meer enthousiaste klanten en een steeds breder wordend dienstenpakket, kunnen we jou goed gebruiken!

Jouw taak

Bij De Schrijver Vastgoedonderhoud kom je in een dynamisch bedrijf en een hecht team terecht. Jouw taak binnen ons bedrijf is om energetische en bouwkundige projecten te calculeren en te coördineren. Dit laatste doe je eerst samen met Projectleider Eric Zegers, maar daarna zelfstandig. Je krijgt alle ruimte om verantwoordelijkheden te pakken en jezelf verder te ontwikkelen.  

Jouw projecten

Je werkt vooral aan projecten in bestaande woonsituaties. Denk aan appartementencomplexen of woonclusters van wooncorporaties. Het gaat dan vaak om tientallen tot meer dan honderd woningen tegelijk. Aan jou dan bijvoorbeeld de uitdaging om voor al deze woningen de juiste energiebesparende maatregelen te ontwerpen. Welk scenario kies je om de woningen gasloos te maken? Wat is het beste voor de klant, de bewoner en het milieu? En wat is kostentechnisch, ook op de langere termijn, de juiste keuze? Jij ontwerpt, jij bepaalt en jij coördineert.  

Jouw rol in RGS

Bij De Schrijver Vastgoedonderhoud zijn we naast energetische projecten ook actief in RGS (Resultaat Gericht Samenwerken voor een betere kwaliteit en duurzaamheid van vastgoed) voor corporaties. We zijn daarbij niet alleen uitvoerende, maar ook de verantwoordelijke partij in het onderhoud van de complete buitenschil van het vastgoed. Van kozijnen tot voegwerk en van dakpannen tot het lood bij de schoorsteen. Jij weet precies in te schatten welk onderhoud wanneer nodig is en welke kosten daarmee gepaard gaan. 

Jouw trots

Omdat je aan bestaande woonsituaties van woningcorporaties werkt, heb je regelmatig contact met de bewoners van de huurwoningen. Die beschouw je allemaal persoonlijk als klant. Dat zijn mensen van De Schrijver Vastgoedonderhoud gewend en daar zijn we trots op. We hopen dat ook jij straks trots kunt zijn. Niet alleen op de hoge klantwaarderingscijfers, maar ook dat je werkt in zo’n mooi bedrijf met leuke collega’s. Dat je uitdagende projecten tot een succes hebt gemaakt. Dat je mooie rendementen hebt behaald. Dat je jouw collega’s stappen hebt helpen zetten. En dat je, samen met het hele team, De Schrijver Vastgoedonderhoud op de kaart hebt gezet op het gebied van bouwkundige en energetische renovaties. Wij zijn nu al trots op jou. Kennismaken?

Meer weten? Bekijk de vacature!