Resultaat Gericht Samenwerken

Sinds 1997

Met resultaatgericht samenwerken maken we afspraken met jou als opdrachtgever over het onderhoud van de woningen én de minimale eisen die daaraan zijn verbonden. Wij maken verschillende scenario’s om het complex binnen de exploitatietermijn boven de minimale eisen te houden. Na de keuze, nemen wij voor een afgesproken periode de verantwoordelijkheid voor het onderhoud op ons. Met als doel: tevreden huurders.

Beloven van beloftes

Nog ver voordat RGS algemeen goed werd in vastgoedonderhoud, werkten wij al zo. Al sinds 1997 ervaren we dat het dé meest efficiënte manier is om woningen tegen lage kosten op een goed kwaliteitsniveau te houden. Al meer dan 2000 woningen in Zeeland en Brabant hebben wij in beheer. Door onze zeer lang opgebouwde kennis, ruime ervaring en vakmensen op de werkvloer komen wij onze beloftes altijd na.

Lamikon

Een belangrijk onderdeel van onze service is het gebruik van Lamikon (al sinds 1989). Het resultaat van Lamikon is dat het hout droog blijft. Houtrot behoort tot het verleden en het onderhoud is voorspelbaar.