Uitgelicht

De Schrijver Vastgoedonderhoud wordt onderdeel van de Geluk Groep

Ontwikkeling. Laat dit nu nét een van de belangrijke kernwaarden zijn van De Schrijver Vastgoedonderhoud. Goed is de vijand van geweldig en wij gaan voor geweldig. Het kan altijd beter, vinden wij. Beter voor de klant, beter voor het milieu en beter voor onszelf. Vanuit dat uitgangspunt streven we continu naar ontwikkeling, omarmen we nieuwe, duurzame technieken en voeren we verbeteringen door in onze organisatie.

Waarborgen continuïteit

Het motto stilstand is achteruitgang, is nu actueler dan ooit. De markt en omgeving verandert steeds sneller en de opgaves worden groter en complexer. De energietransitie die ons richting 2050 staat te wachten is enorm, net als het werk dat daarvoor verzet moet worden. De vraag die wij ons hebben gesteld is: kunnen en willen wij dit alleen? Het antwoord daarop is dat wij het allereerst onze wens en plicht vinden om risico’s te spreiden. Daarnaast willen wij de continuïteit van ons prachtige bedrijf waarborgen en onze sterke positie in de markt behouden.

Samen met Geluk: sneller groeien in verduurzamingsprojecten

We zijn blij om te kunnen melden dat we een samenwerking aan zijn gegaan met de Geluk Groep. Hierdoor streven we ernaar om sneller te kunnen groeien in verduurzamingsprojecten om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Duurzaamheid is tenslotte het uitgangspunt in al onze keuzes die we maken. We werken al langer met Geluk samen en passen goed bij elkaar. Wat betekent dit concreet? De Geluk Groep verwerft de aandelen van De Schrijver Vastgoedonderhoud en Stefan de Schrijver participeert als aandeelhouder terug in de Geluk Groep. Zo zijn we met elkaar verbonden en kunnen we profiteren van elkaars sterke punten. Onze eigen identiteit blijft!

Dit blijft hetzelfde

We blijven hetzelfde doen, onder dezelfde naam en in dezelfde functies. Als De Schrijver Vastgoedonderhoud blijven we doen wat we altijd doen en waar we goed in zijn. We blijven samen werken aan het mooier en beter maken van de gebouwde omgeving.

We zijn ervan overtuigd dat, door deze samenwerking met Geluk, de toekomst van ons bedrijf is zeker gesteld. Deze stap zal ons helpen om nóg sneller te ontwikkelen. We kijken ernaar uit om verder te bouwen aan ons bedrijf.